Hydraulisch de Technologieco van Dongguanjiazheng, Ltd

Cilinder & Klem

Quality.Innovation.Fast Levering

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit Pneumatische Schommelingsklem voor verkoop
Van goede kwaliteit Pneumatische Schommelingsklem voor verkoop
Klantenoverzichten
Ontzagwekkend zoals altijd, een genoegen te behandelen. Grote bron voor grote producten. (Randall-Boogschutter van BBQ van de V.S. Vereniging)

—— Randallboogschutter

 Behandelend Jiazheng oud. Mijn klanten zijn zeer gelukkig met hun producten. Goede mensen. 100%

—— John Hall

De dienst van bedrijf attente naverkoop, en probeert hun beste om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zullen een samenwerking op lange termijn zijn.

—— Tony Watchtel

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD

1 2 3 4 5
Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD
Bedrijf opgebouwd Algemene Managerbureau Facotry Conferentieruimte Toonzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Jianyan
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

       Wordt Hydraulisch de Technologieco van Dongguanjiazheng, Ltd met de Hydraulische Technologie die van Taiwan aangesloten Jiayan Co., Ltd ontwikkelen dat zich in de productie van techniek hydraulische cilinders meer dan twintig jaar heeft gespecialiseerd. om de het Vastelandsmarkt van China te onderzoeken om aan de behoeften van de klanten met de premiediensten te voldoen, heeft Taiwan Jiayan opstelling haar Hydraulisch de Technologieco van Dongguan Jiazheng van het takbedrijf, Ltd in Dongguan-Stad in het onderzoek, de productie en de verkoop van hydraulische klemmen, pneumatische klemmen en knevelklemmen in dienst nemen.

      Gebaseerd op de rijke ervaring van de Hydraulische Technologie van Taiwan Jiayan in de productie van hydraulische producten en uitstekend onderzoeksteam, neemt Dongguan Jiazheng in de productie en het onderzoek van hydraulische en pneumatische klemmen van hoog uitgangspunt in dienst en verkrijgt vele essentiële octrooien op schommelingsklemmen. Jiazheng heeft een gehele reeks van wetenschappelijk, volledig en strikt beheersysteem op het gebied van grondstoffensourcing, productieprocesbeheersing en de naverkoopdienst gebouwd. Alle kritieke delen worden ingevoerd uit hoogste bedrijven overzee om de superieure prestaties van de producten te waarborgen. Alvorens van de productielijnen te rollen, moet elk product op het geavanceerde testmateriaal met genoeg testduur door strikte normen en processen worden getest om de perfecte kwaliteit te waarborgen.

       De ondernemingsgeest van Dongguan Jiazheng is eerlijkheid, verantwoordelijkheid, enthousiasme en uitvoerbaarheid. Het ondernemingsprincipe is dat de innovatie onze prioriteit is en de kwaliteit het leven is. Wij voorzien de diverse diensten en producten aan klanten van professionele en diepgaande technologie.

       De producten van ons bedrijf worden wijd gebruikt in de industrieën zoals voertuig, vliegtuig, motorfiets en vorm productie en goede reputatie van de klanten in binnen- en buitenland gewonnen. De producten zijn verkocht aan de V.S., Duitsland, Indiër, Rus en Zuidoost-Azië. Behalve de regelmatige klemmen, kan Jiazheng de geoptimaliseerde producten volgens de eisen van klanten aanpassen

 

Ondernemingsopdracht: Creeer Waarden onophoudelijk voor Klanten

Ondernemingsgeest: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Enthousiasme en Pragmatisme

Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD

Contactgegevens
Dongguan Jiazheng Hydraulic Technology Co, LTD

Contactpersoon: Mr. Marco Lee

Tel.: 86--13145842235

Fax: 86-769-85596190

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)